Зареждане

Уайт: Конър няма да се бие тази година! - Конър: Не е вярно!

Уайт: Конър няма да се бие тази година! - Конър: Не е вярно!
Публикувано на: Август 14, 2024 в 07:57 ч
Бившият носител на две титли в дивизии Конър Макгрегър няма да се завърне в октагона поне още четири месеца, заяви във президентът на UFC Дана Уайт.

Макгрегър (22-6), който е извън битките повече от три години, трябваше да се изправи срещу Майкъл Чандлър на UFC 303 по-рано това лято, но Макгрегър получи счупване на пръста на крака няколко седмици преди датата.

"Разговаряхме. Говорихме. Не се срещнахме, но говорихме и да, Макгрегър иска да се бие. Така че го разбирам. Но не тази година. Той няма да се бие тази година", заяви Уайт.

Макгрегър беше категоричен, че ще влезе отново в октагона тази година, а Чандлър (23-8) изрази оптимизъм, че двамата ще се срещнат на UFC 310 в Лас Вегас в средата на декември. Тази възможност изглеждаше малко вероятна, когато Макгрегър беше забелязан на видеоклипове да се забавлява на различни места.

Минути след като главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт заяви , че Макгрегър няма да се бие поне до 2025 г., откровената ирландска суперзвезда публично изрази алтернативно мнение в X.



"Ах, Дана, декември е датата!" написа Макгрегър. "Върни календарната година у дома с печелившо събитие! Хайде сега, какво е това? Следващия месец заминавам на високо, за да се подготвя. ДЕКЕМВРИ! Кажете на Дана и UFC, че искаме ДЕКЕМВРИ!

 НИЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДЕКЕМВРИ!"

Макгрегър, който е първият боец на UFC, който държи две титли едновременно, когато спечели короните в категория перо и лека, получи счупване на крака по време на загубата от Дъстин Поарие през юли 2021 г. и оттогава не се е бил.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес