Зареждане

Джо Роугън е обвинен, че е откраднал комедиен материал от Брендън Шауб

Джо Роугън е обвинен, че е откраднал комедиен материал от Брендън Шауб
Публикувано на: Август 14, 2024 в 16:00 ч
Коментаторът на UFC Джо Роугън е обвинен, че е откраднал комедиен материал от Брендън Шауб.

В последното си начинание Джо Роугън има нов стендъп в Netflix, озаглавен "Burn the Boats". Това е третият специален филм на Роган за Netflix, който е заснет в Majestic Theatre в Сан Антонио, Тексас, и е пуснат на 3 август.

Първият стендъп на Роугън 'I'm Gonna Be Dead Someday...' е издаден през 2000 г., последван от 'Strange Times', който е издаден през 2018 г.

57-годишният подкастър и коментатор на ММА попада под микроскоп заради новия си стендъп и не само лошите отзиви заемат централно място, тъй като е обвинен и в кражба на комедиен материал.

'Burn the Boats' получи оценка 4,9/10 в IMDB.

Филмът на Netflix с продължителност 1 час и 7 минути е рецензиран в социалните мрежи и е наречен "недодялан, изтощителен и лениво производен", "болезнен", "незабавен" и списъкът продължава.

'The Elephant Grave' публикува разбивка на 'Burn the Boats', която беше изпълнена с критики. Те обвиниха Роугън в повторно използване на шеги и "заемане" на материали от други комици.

По-специално Джо Роугън е обвинен, че е откраднал комедиен материал не от кого да е, а от Брендън Шауб. Бившият ММА боец в тежка категория Шауб също се изявява като стендъп комедиант.

"The Naked Gambler" публикува откъс от шоуто в "X" със следния надпис:

"YouTuber-ът Elephant Graveyard твърди, че новият специален стендъп на Роган едновременно използва отново свои собствени стари шеги и краде шеги от други. Което, добре, но ТРЯБВА да видите *от кого* е обвинен, че е откраднал вицове."


Към момента на писане на новината нито Роугън, нито Шауб са коментирали обвиненията в "кражба".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес