Зареждане

Джейк Пол се забавлява с чешки ютубър в Прага

Джейк Пол се забавлява с чешки ютубър в Прага
Публикувано на: Август 15, 2024 в 02:00 ч
Американската YouTube сензация и професионален боксьор Джейк Пол, който е известен не само със спортните си постижения, но и с противоречията около него, отлетя за Прага. До него е чешкият ютубър Джон Марианек, който също се радва на огромна популярност и заедно планират среща с фенове, която вече привлича голям интерес.

Дуото пристигна в чешката столица с частен самолет, което за тях е типичен белег на охолния им начин на живот. Ако не сте част от по-младото поколение, името Джейк Пол може да не означава много за вас, но за милиони млади хора по света Пол е една от най-големите интернет звезди. Той има над 26 милиона последователи в Инстаграм и над 18 милиона фенове в ТикТок. 

Пол е не само интернет феномен, но и успешен професионален боксьор, който печели милиони долари благодарение на битките си. Срещата на Пол с феновете вече премина и се състоя на откритото спортно игрище на спортното звено Сокол. Билети за това събитие бяха достъпни само за абонатите на платения профил на Марианек в платформата HeroHero, където той е следван от повече от четири хиляди души, всеки от които плаща по 25 евро на месец.

Джейк Пол и Джон Марианек са известни не само със съдържанието си в социалните медии, но и с начина, по който представят живота си. За много млади хора те са моделът на това как изглежда сбъднатата американска мечта - скъпи коли, екзотични ваканции и луксозен начин на живот. Те изграждат този имидж не само чрез видеата си, но и в социалните мрежи, където споделят ежедневни моменти от своя богат живот.

Според списание Forbes, Джон Марианек печели малко над 3 милиона долара годишно, докато Джейк Пол, чието състояние се оценява на повече от 80 милиона долара, печели милиони не само от бокса, но и от други проекти. През 2021 г. например той прибра над 40 милиона долара само за три спечелени мача на ринга.

Ето кратко видео от срещата на Пол с феновете в Прага:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес