Зареждане

Бадр Хари се готви за последно завръщане на ринга ?

Бадр Хари се готви за последно завръщане на ринга ?
Публикувано на: Август 15, 2024 в 08:00 ч
Бадр Хари все още е един от най-очакваните кикбоксьори, които може да се завърнат на ринга. И според различни източници това изглежда ще се случи тази година. Мароканецът имаше трудности с физиката си и снимка в Инстаграм вероятно потвърди, че той ще се завърне на ринга. Вярно е, че популярността на Хари изглежда е намаляла напоследък, отчасти поради неактивност на ринга. 

Но неговите твърдоглави фенове се надяват на завръщане. Миналата година Хари трябваше да се бие с Джеймс Максуини в Париж, но се оттегли час преди битката. Тогава той се оправда със земетресението в Мароко, което отне живота на доста хора. Бадр все пак се качи на ринга и премери сили с Уку Юрендал през октомври миналата година в Бургас.

Хари беше прегазен от Юрендал и загуби след 4 нокдауна. Това беше 5-та поредна загуба за него в GLORY и 8-ма битка без победа. Бадр не е побеждавал в кикбокса от 2015 година насам. След битката в Бургас от щаба на Хари разкриха, че очакват още една последна битка, която да бележи края на кариерата му.

Завръщането му все още не е обявено официално, въпреки че феновете му горещо се надяват да го видят да блесне поне още веднъж. Ако има завръщане, има три шанса тази година. GLORY организират още три събития през октомври, ноември и декември. Кое от тях ще отбележи завръщането на "The Golden Boy" ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес