Зареждане

'UFC се надяват Адесаня да бие Дю Плесис, за да има трилогия с Перейра'

'UFC се надяват Адесаня да бие Дю Плесис, за да има трилогия с Перейра'
Публикувано на: Август 15, 2024 в 02:00 ч
Алекс Перейра ще наблюдава с внимание битката за титлата между Дрикус Дю Плесис и Израел Адесаня този уикенд. Много е възможно той се излезе срещу победителя. Адесаня и Дю Плесис оглавяват събитието UFC 305, което ще се проведе този уикенд в Пърт, Австралия. Дрикус ще заложи титлата в средна категория, която в миналото Перейра държеше.

В момента Алекс е шампион в полутежка категория, но може да пожелае битка за титлата в средна категория, за да е двоен шампион едновременно. Всички очаквахме Перейра да се бие с Магомед Анкалаев, но наскоро стана ясно, че това няма да се случи. Анкалаев е уведомен, че имат други планове за Перейра и така Магомед ще се бие с Александър Ракич през октомври.

И докато всички се чудим какво следва за Перейра, то журналистът Рюбен Картър твърди, че има яснота. Той разкрива, че UFC се надяват на трилогия между Адесаня и Перейра. Това била причината да избутат Анкалаев настрани. 

„UFC вярват, че трилогията между Адесаня и Перейра ще предизвика по-голям интерес от битката между Перейра и Анкалаев. Това е основната причина, поради която те все още не са уредили опонент за техния шампион в полутежка категория. 

Анкалаев явно беше разстроен, че е бил пренебрегнат от UFC, така че инструктира своя мениджър да му намери нов опонент за 26 октомври в Абу Даби. ", сподели ММА журналистът Рюбен Картър.

Трябва ли да има трилогия между Адесаня и Перейра ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес