Зареждане

'Иранският Хълк' се завръща! Закани се на Диего Котлар!

'Иранският Хълк' се завръща! Закани се на Диего Котлар!
Публикувано на: Август 15, 2024 в 02:00 ч
Саджад Гариби, по-известен като "Иранският Хълк" наскоро получи интересно предизвикателство.

Диего Котлар предложи да го заведе до клетката и да избърше пода с него там. Гариби прие предизвикателството и отвърна с няколко пиперливи реплики. Диего е стара лисица, така че се надява да спечели малко допълнителни пари в допълнение към социалните помощи, които получава редовно. Котлар влиза в клетката, за да го бият, след което да си прибере хонорара.

Сега той се е прицелил в Гариби, който явно е готов за такава битка. Ето какво предизвикателство отправи Котлар към Гариби:

„Слушай ме, "Ирански Хълк". Ти може да си мъж у дома, но тук аз съм мъж. Когато те ударя, с теб е свършено. Така че "Ирански Хълк", ти веднъж говори за мен, така че покажи ми, че не те е страх, защото знаеш само как да вземаш пари, но след това бягаш. Точно както направихте в RedFace. Ако искаш, ще се бия с теб. Очаквам отговора ти.“, каза Диего.

Саджад се включи на живо в социалните мрежи, за да отговори. Ето какво му каза 'Хълк': 

„Преди да направим анализ на Олимпийските игри заедно с треньора Хамзе Морадиан, позволете ми да отделя малко време, за да коментирам съобщение от Диего Котлар. Той е едно дебело прасе от Чешката република, което знае, че "Иранският Хълк" носи внимание, а също и много пари. Диего, не знам колко загуби имаш, но ме интересуват само професионалистите. 

Ще се бия с теб, но само ако самата организация ми го предложи. Говориш много и глупаво, но никога не си направил нищо, никога не си постигнал нищо. Моят треньор и аз се срамуваме от родителите, които са те отгледали. Ако не са те научили на послушание, ще трябва да го направя аз.”, каза Гариби.

В социалните мрежи Саджад се хвали, че вече има нова физическа форма. Ако я погледнем, то тогава може да видим, че тя е като старата, но той вярва, че е нова. Ето как изглежда новата форма на Гариби:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес