Зареждане

Тлъстият Диего Котлар ще учи Иржи Прохазка как да се бие

Тлъстият Диего Котлар ще учи Иржи Прохазка как да се бие
Публикувано на: Юли 13, 2024 в 18:00 ч
Иржи Прохазка продължава да прави същите грешки, които уличният боец Диего Котлар никога не би си позволил да направи. Нека Прохазка отиде на тренировка при Котлар, ако иска да научи нещо. Такъв е призива на Диего, който нашумя с изявите си във фрийк лигатa Red Face в Чехия.

Ян "Диего" Котлар все още принадлежи към старата гвардия, която очевидно е отгледана от улиците. На младини, както неведнъж е разказвал в стриймовете си, се биел по гаражи, където "махал" глави.

Диего има богат опит на улицата, който не може да изостави и сега иска да предаде. За съжаление, силите му си отиват с възрастта и тъй като Диего наближава четирийсет и пет, уменията му и споменатия "мръсен бокс" не са достатъчни дори за аматьорски противници.

Той яде бой от всеки, но въпреки това иска да преподава на Иржи Прохазка. Ето какво сподели Котлар:

„Разбира се, жалко е, че Иржи загуби, но можете да разберете по движението му, че никога не се е бил на улицата. Страхуваше се от удар, не скъсяваше дистанцията, уважаваше противника си. Той се страхуваше от ударите. Дали аз мога да се справя по-добре от Иржи ? Със сигурност не днес, приятелю. 

Но това е опит от улицата, това е техника, която не се забравя. Иржи е мой приятел и ако иска, ще му покажа как сме се защитавали срещу противници като Перейра в нашите години. Само старата гвардия може да направи това. За Прохазка ще направя специална цена, но за другите ще е поне милион.", каза Котлар.

В края на миналия месец Иржи загуби за втори път от Алекс Перейра. Сега той умува за смяна на категорията, но може би ще остане в полутежка дивизия.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес