Зареждане

Джейк Пол ще участва на Олимпийските игри през 2028 г. в Лос Анджелис

Джейк Пол ще участва на Олимпийските игри през 2028 г. в Лос Анджелис
Публикувано на: Август 11, 2024 в 02:00 ч
Джейк Пол, който започна кариерата си като ютубър и наскоро премина към професионалния бокс, обяви, че планира да се състезава на Олимпийските игри през 2028 г. в Лос Анджелис.

Джейк разкри тази новина по време на своя подкаст. "Проблемното дете" заяви, че ще запише името си за олимпийското състезание по бокс и е решен да спечели златен медал. Пол иска да покаже на света, че е сериозен боксьор, а не просто личност в социалните медии, която се е занимавала с бокс. 

Той ще се състезава за отбора на САЩ и е решен да накара критиците си да млъкнат, като спечели олимпийското злато. Джейк Пол започна своето боксово пътуване, състезавайки се срещу други интернет личности, но през последните години започна да предизвиква сериозни ММА бойци, които побеждаваше.

Въпреки че боксовите му умения често се поставят под въпрос, Пол не се обезсърчава. Той вижда Олимпийските игри през 2028 г. като възможност да завърши еволюцията си като боксьор и да се докаже на най-голямата спортна сцена в света.

"Ще се боксирам на Олимпийските игри през 2028 г. в Лос Анджелис. Писна ми да чакам златен медал на САЩ. Няма да се оттеглям от бокса. Определено добавям още години в боксовата си кариера, за да преследвам тази цел. Златен медал, мой си, братко.", каза Пол.

Ще успее ли Пол да спечели медал на Олимпийските игри ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес