Зареждане

Бившата на Дмитрий Бивол: Аз го създадох и ще го унищожа

Бившата на Дмитрий Бивол: Аз го създадох и ще го унищожа
Публикувано на: Август 9, 2024 в 20:00 ч
Издръжката е болна тема за спортистите.

Изглежда супербитката на Дмитрий Бивол с Артур Бетербиев може да бъде отменена. Това е желанието на бившата съпруга на Бивол, Екатерина. Катя и Дмитрий не успяха да се разведат мирно. Неговата бивша съпруга стартира агресивна кампания срещу него.
 
Тя иска повече пари за издръжка и твърди, че 1000 долара са нищо за нея и двете им деца. В момента Дмитрий се готви за обединителен мач с Бетербиев, който ще се проведе в Саудитска Арабия. Очаква се двамата да приберат големи хонорари, а Екатерина иска 33 % от парите на боксьора.

Тя призова за обединение и помощ за нея и децата им, за да получат парите, които явно много им трябват.

„Ще отменим двубоя Бивол – Бетербиев, докато Бивол не плати 33%. Той трябва да плати на синовете ми 33% от приходите, които ще получи по сметката си от саудитците. Отменяме Бивол, отменяме битката. Моля Ви да се обединим и да помогнем на децата ми. 

Децата ми заслужават нещо друго, а не хиляда долара. Артур Бетербиев, съжалявам, че се намесвам, но Вие сте семеен човек и мисля, че ще разберете болката ми. И ако дори не разбирате, не ме интересува. Аз създадох Бивол, аз ще го унищожа.", каза Екатерина.

Малко вероятно е битката да бъде отменена заради претенциите на Катя. Това са неща, които би трябвало да се решават в съда.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес