Зареждане

Джамал Хил: Ще разглобя Прохазка, за да стигна до реванш с Перейра

Джамал Хил: Ще разглобя Прохазка, за да стигна до реванш с Перейра
Публикувано на: Август 15, 2024 в 02:00 ч
Джамал Хил е повече от отворен за дуел с Иржи Прохазка. Особено когато знае, че евентуална победа ще му даде още един шанс за титлата.

Хил беше шампион в полутежка категория, който, подобно на Прохазка, беше извън игра за една година поради контузия. Когато се завърна, той се изправи срещу бушуващата бразилска машина в лицето на Алекс Перейра, за когото имаше много силни приказки, но нито едно от тях не постигна успех в клетката.

Въпреки загубата от Перейра, Хил твърди, че е най-добрият боец в полутежка категория на планетата. Джамал все още вярва, че в битката с Перейра, той беше предаден от рефера, от когото очакваше да спре дуела в момента, в който удари опонента си в слабините. Момент на невнимание и лоша преценка му донесоха загуба, което той все още не може да приеме и до днес.

Новият път към върха, както съобщава CBS News, трябва да води през Иржи, който също загуби от шампиона Перейра в последния си мач. Той също получи тежък нокаут и сега гледа да се върне към върха. Хил е категоричен, че ще се справи с Прохазка, за да стигне до реванш с Перейра, в който да го нокаутира тежко:

„Исках да се бия с Прохазка, дори когато той все още не беше шампион. Хората видяха неговия луд стил и бяха поразени от него, но аз веднага разбрах как да се справя с него. Но по това време все още бях в топ 10, така че никой не ми обърна толкова внимание. Сега ситуацията е различна. Повече от всичко съм изкушен от реванш с Перейра, само за да му затворя глупавата уста. 

Този път ще бъда наистина безкомпромисен и ще се справя с него с тежък и безкомпромисен нокаут. Ще направя всичко необходимо, за да спечеля реванш с Перейра. Ако това означава да победя Прохазка, тогава няма проблем. Ще го разглобя като лего и тогава ще си отмъстя. Няма човек в целия UFC, когото да мразя повече от Перейра.“, каза Хил в социалните мрежи.

Битката между Перейра и Хил се гласи за декември тази година.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес