Зареждане

6 стратегии да ступаш някой по-голям

6 стратегии да ступаш някой по-голям
Публикувано на: Януари 1, 2018 в 15:36 ч
 
 Да си признаем, размерът има значение, стане ли дума за бой. Спор няма. Ако няма сериозно различие в уменията на участниците, обикновено по-големият и по-силният има преимущество.
 
В следното видео професионалният ММА боец Jeff Chan ни разкрива няколко стратегии, които биха могли да помогнат при преодоляването на тези предизвикателства.
 
Тъй като повечето кикбокс и ММА организации имат стриктно определени категории, такива ситуации обикновено стават реалност на улицата, когато е необходима самозащита.
 
Имайки това предвид, смеем да напомним, че уличните боеве е хубаво да се отбягват на всяка цена. Всеки един има е възможно да бъде фатален. Ако няма друг начин обаче, тези съвети и стратегии биха могли да бъдат от полза.
 
Една от стратегиите, които споменава Jeff е да се възползваме от скоростта, ако сме в позицията на по-малкия участник, търсейки постоянно възможности да контрираме нападения. Според Jeff единственото преимущество на по-големия е силата. Нищо особено, имайки предвид всичките фактори, които въздействат на една битка.
 
Друг съвет е да не се опитваме да се борим с по-голям противник, тъй като размерите му биха ни изтощили. Въпреки това, при наличието на умения на земя, може би е добре да се наблегне на тях - особено ако е вече ясно, че противникът не може да се бори добре.
 
Вижте останалите съвети, които ни дава Jeff в следното видео:
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес