Най-големият сайт за бойни спортове

       

6 стратегии да ступаш някой по-голям

6 стратегии да ступаш някой по-голям
Публикувано на: Януари 1, 2018 в 15:36 ч
 
 Да си признаем, размерът има значение, стане ли дума за бой. Спор няма. Ако няма сериозно различие в уменията на участниците, обикновено по-големият и по-силният има преимущество.
 
В следното видео професионалният ММА боец Jeff Chan ни разкрива няколко стратегии, които биха могли да помогнат при преодоляването на тези предизвикателства.
 
Тъй като повечето кикбокс и ММА организации имат стриктно определени категории, такива ситуации обикновено стават реалност на улицата, когато е необходима самозащита.
 
Имайки това предвид, смеем да напомним, че уличните боеве е хубаво да се отбягват на всяка цена. Всеки един има е възможно да бъде фатален. Ако няма друг начин обаче, тези съвети и стратегии биха могли да бъдат от полза.
 
Една от стратегиите, които споменава Jeff е да се възползваме от скоростта, ако сме в позицията на по-малкия участник, търсейки постоянно възможности да контрираме нападения. Според Jeff единственото преимущество на по-големия е силата. Нищо особено, имайки предвид всичките фактори, които въздействат на една битка.
 
Друг съвет е да не се опитваме да се борим с по-голям противник, тъй като размерите му биха ни изтощили. Въпреки това, при наличието на умения на земя, може би е добре да се наблегне на тях - особено ако е вече ясно, че противникът не може да се бори добре.
 
Вижте останалите съвети, които ни дава Jeff в следното видео:
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Статии

Техники за самоотбрана на задната седалка, които всяка жена трябва да знае

Техники за самоотбрана на задната седалка, които всяка жена трябва да знае
Тези умения могат да спасят живота ви, особено ако сте почитатели на споделените пътувания.
Статии » юли 26, 2016 (0)
цялата статия

Петте най-ефективни събмишъни при самоотбрана

Петте най-ефективни събмишъни при самоотбрана
Или какво можете да направите, за да се защите максимално добре.
Статии » август 22, 2016 (0)
цялата статия
Мнения в Facebook