Зареждане

Документален филм за Francis Ngannou преди UFC 220

Документален филм за Francis Ngannou преди UFC 220
Публикувано на: Януари 7, 2018 в 09:11 ч

Слава, скъпи костюми, бонуси от по 50 хиляди долара - това е съвсем нов свят за Francis Ngannou. Само преди пет години той е бил бездомник и дори не е знаел, че съществува такова нещо като смесени бойни изкуства (ММА).

Но това, което тогава е имал е увереността, че има нещо повече в този живот - една мечта, която следва и прави всичко нужно, за да я постигне - за себе си, за семейството си, за своето селище.
 
"Дори по време на моята бременност, Francis Ngannou постоянно мърджаше и не можех да заспя. Но той никога не се е бил. Никога. И никога не бе участвал в сбивания и не даваше на другите да се бият," разказва майката на боеца.

Още като тийнейджър той започва работа в пясъчните мини. А там работещите често губят живота си в инциденти. Там той вижда как млади и стари работят рамо до рамо и получават една и съща заплата в замяна на изключително тежък труд. Най-накрая той решава да се махне от там. Следващата му работа е да товари огромни кашони с дрехи в камиони. Той превръща това в свое забавление, макар че малко хора биха се забавлявали, ако трябваше по цял ден да подмятат кашони с тегло 90 кг.

Francis не разказва как точно се е озовал без покрив над главата си във Франция, но е бил щастлив дори и тогава. Той не е търсил идеалното място, а е работил да изгради такова място сам. Той се записва на тренировки по бокс, които след това го отвеждат в залата на MMA Factory. Останалото е вече история, която се пише в момента от Ngannou.
 
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес