Зареждане

Лице в лице с шампиона: Никола Дипчиков

Лице в лице с шампиона: Никола Дипчиков
Публикувано на: Август 28, 2019 в 08:14 ч
Колкото и да избягваше срещата със следващия си събеседник, съдбата изправи смелия Ангел Караиванов срещу опасния ММА боец Никола Дипчиков.

Никола е един от малкото български бойни атлети, които се състезават изцяло в чужбина. Роденият в Севлиево боец има подписан договор с организацията Absolute Championship Akhmat, където конкуренцията е жестока, а нивото на бойците - изключително високо.

Вижте също: Дипчиков със зверска подготовка преди големия сблъсък в ACA 97

Въпреки винаги тежките опоненти, които получава там, Никола става един от любимците на феновете, тъй като срещите му са винаги атрактивни.

Общо в професионалната си ММА кариера, Никола има 24 двубоя, като последните му 8 са именно в ACA.

Вижте срещата на Ангел Караиванов и неговата рубрика "Лице в лице с шампиона", в която ще се запознаете по-добре с човека зад боеца - Никола Дипчиков.
 
 
В него ще разберете какви са първите спомени на Никола, впечатлението за българските му колеги, как преодолява страховете си, както и други интересни истории от богатата му бойна кариера.

Накрая, както традицията на "Лице в лице с шампиона" повелява - двамата ще сложат ръкавиците и Никола ще покаже няколко от любимите си техники за водене на бой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес