Зареждане

Бен Аскрен пита: Защо Макгрегър мрази Хабиб толкова много ?

Бен Аскрен пита: Защо Макгрегър мрази Хабиб толкова много ?
Публикувано на: Август 10, 2024 в 14:00 ч
Близо шест години изминаха, откакто Хабиб Нурмагомедов победи Конър Макгрегър на UFC 229 в Лас Вегас.

Но изглежда, че ирландецът все още не се е освободил от омразата си към своя съперник. Въпреки изминалите шест години, неприязънта между двамата велики в света на ММА остава. И една MMA легенда не може да разбере защо тази омраза е все още толкова силна.

Легендарното съперничество между Макгрегър и Нурмагомедов се смята за едно от най-великите в смесени бойни изкуства, които някога сме виждали. Техният сблъсък на UFC 229 влезе в историята не само заради самия двубой, но и заради продадените гледания и последиците от него.

Аскрен, друго голямо име в MMA, изрази изненадата си от продължаващата омраза на Макгрегър към Нурмагомедов. Въпреки че самият мач не беше особено оспорван, желанието за евентуален реванш циркулираше. Макгрегър и Нурмагомедов никога повече не се срещнаха в клетката.

Това обаче не попречи на Макгрегър да критикува съперника си при всяка възможност. Бен не вижда смисъл в това и търси отговор:

„Защо мрази Хабиб толкова много ? Тръмп просто небрежно казва, че Хабиб е любимият му боец, което е смешно. Човек би си помислил, че ще бъде някой като Конър Макгрегър – шоумен с блестящи нокаути. Не знам, защо мрази Хабиб толкова много ? Знам, че си пребит, но Конър, остави това.", каза Аскрен.

Вие какво мислите по темата ? Какво се крие зад омразата на Макгрегър ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес