Зареждане

Дейна Уайт: Всеки истински боксьор ще победи Джейк Пол

Дейна Уайт: Всеки истински боксьор ще победи Джейк Пол
Публикувано на: Август 8, 2024 в 01:00 ч
Алекс Перейра е топ боец, който превзе UFC и за много кратко време стана шампион в 2 различни категории.

"Poatan" стана суперзвезда на UFC. Затова Джейк Пол предложи да бъде този, който най-накрая ще сложи край на господството му. Джейк не иска да се бие с Перейра в ММА, а в бокса, разбира се. От една страна, мнозина му благодарят, че с идването си възроди иначе замиращия спорт, от друга страна, той е много проблемна личност, чиито изявления карат хората да се дразнят.

Шефът на UFC Дейна Уайт, чиито бойци Джейк Пол обича да побеждава, смята, че вече е прозрял истината за ютубъра и затова не възнамерява да му обръща повече внимание. Така че, когато Джейк предизвика Алекс Перейра след победата си над Майк Перй, Дейна просто се усмихна. Уайт не е фен на Пол и вярва, че всеки истински боксьор ще го победи.

„Пол срещу Алекс Перейра ? Добър въпрос, но не мисля, че заслужава толкова много внимание. Трябва да гледаме реално на нещата. Джейк Пол е медийна фигура. Ако годините правене на видеоклипове са го научили на нещо, то е как да провокира публиката, как да достигне до хората и как да предизвика интерес. Той се справя добре в тази посока, но в спортната посока не е нищо допълнително. 

Спрях да се интересувам от Пол в момента, в който загуби от Томи Фюри. Ако се бие с истински боксьор, който е с неговото тегло, ръст и възраст, той ще загуби. Това си е факт. Не му завиждам. Просто не ми пука за него. Всичко, което прави и създава, са обикновени илюзии.“, каза Уайт.

Прав ли е Уайт ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес