Зареждане

Артур Бетербиев: Искам да съм добър боксьор! В момента не съм такъв

Артур Бетербиев: Искам да съм добър боксьор! В момента не съм такъв
Публикувано на: Септември 12, 2024 в 20:00 ч
Шампионът на WBC, IBF и WBO в полутежка категория (до 79,4 кг) руснакът Артур Бетербиев разказа за отношението си към тренировките и успехите на ринга.

В момента Артур Бетербиев е на 39 години. В последния си двубой през януари Артур спря в седмия рунд победителя от Световните боксови супер серии (WBSS) и бивш шампион в супер средна категория (до 76,2 кг) британеца Калъм Смит в седмия рунд. Това беше 20-та победа за него в статистиката и 20-та с нокаут.

Очакваше се Бетербиев да се изправи срещу шампиона на WBA в полутежка категория Дмитрий Бивол за безспорната титла на 1 юни 2024 година. Бетербиев беше принуден да се оттегли от битката на 3 май, след като получи спукан менискус по време на тренировка. Тогава Бивол победи Малик Зинад и сега двамата с Бетербиев ще се срещнат на 12 октомври в Рияд.

Целта на Бетербиев е да стане добър, защото в момента не бил такъв.

„За мен няма лични битки. Просто искам още един колан. Чувствам, че когато върша работата във фитнеса, мога да се подобря. Трябва да усъвършенствам още уменията си. Опитвам се да стана добър боксьор. Целта ми е един ден да стана добър боксьор. Това означава, че това все още не е така. Трябва да тренирам, защото това все още не е така. Сега не съм добър боксьор. Но ще стана такъв, ако тренирам усилено.“, каза Бетербиев.

Ще успее ли Бетербиев да победи Бивол ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес