Зареждане

Раул Росас иска да стане шампион и да се оттегли на 25 г.

Раул Росас иска да стане шампион и да се оттегли на 25 г.
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 02:00 ч
Раул Росас-младши планира да стане най-младият шампион на UFC, след което да се пенсионира на 25 години. Раул (9-1 MMA, 3-1 UFC) се появява за пети път в октагона на UFC, когато се изправя срещу Аори Киленг (25-11 MMA, 3-3 UFC) на UFC 306, което ще се проведе този уикенд в Сферата, Лас Вегас.

19-годишният Росас-младши все още има четири години, за да счупи рекорда на Джон Джоунс и да стане най-младият шампион на UFC в историята. Ако успее да постигне това, той очаква още няколко години битки, преди да сложи край на кариерата си. 

"Трябва да страдаш сега, за да се наслаждаваш по-късно. Така че в момента просто ще дам газ, без спирачки. Ще се опитам да осъществя мечтите си. Ще завърша кариерата си доста рано и ще се наслаждавам по-късно. Просто искам да сбъдна мечтите си, което е да стана най-младият шампион на UFC.

 Искам да имам пояса, да го защитя няколко пъти и след това вероятно да се пенсионирам. Надявам се до 25-годишна възраст кариерата ми да е приключила и да мога да се наслаждавам на времето със семейството си.", каза Росас.

Росас-младши е с рекорд 9-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. Единствената му загуба е с решение от Кристиан Родригес през април 2023 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес