Зареждане

Един ММА фен ще получи $25 000 долара от UFC 306

Един ММА фен ще получи $25 000 долара от UFC 306
Публикувано на: Септември 12, 2024 в 02:00 ч
Напрежението около събитието UFC 306 нараства, особено сега, когато шефът на UFC Дейна Уайт заяви, че "великденски яйца" на стойност $25 000 са били скрити в The Sphere, където събитието ще се проведе на 14 септември. Дори и без допълнителни изненади, това е огромно събитие само по себе си.

С две битки за титли, една от които с участието на голямата звезда Шон О'Мали, това обещава да бъде вечер, която не е за изпускане.

Освен това битката между Диего Лопес и Брайън Ортега се очертава да бъде една от най-добрите за годината, като и двамата бойци са известни със своите изпълнени с екшън стилове. Останалата част от картата също е добре изпълнена със забавни бойци, като се започне от първия бой. Допълнителен елемент, който прави UFC 306 уникален, е местоположението - The Sphere в Лас Вегас.

Тази конкретна структура никога не е била домакин на спортно събитие на живо, да не говорим за битка от UFC. Дейна Уайт инвестира милиони, за да направи това шоу, което никой няма да забрави. И все пак никой все още не знае как ще изглежда UFC събитие в Sphere. Въпреки че излизат все повече подробности, е трудно да се разбере напълно какво точно планира организацията.

По време на скорошна пресконференция след двубоя от Contenders Series Дейна Уайт разкри някои нови подробности за UFC 306 и направи голямо съобщение. Уайт обясни, че излъчването на UFC 306 ще включва някои скрити "великденски яйца". Той посочи, че наблюдателен фен, който успее да намери всички "великденски яйца", може да спечели награда от 25 000 долара.

Въпреки че пълните подробности и потвърждения все още предстоят, вълнението за UFC 306 само продължава да расте. Феновете могат да очакват с нетърпение допълнителни разкрития и актуализации, водещи до това уникално събитие.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес