Зареждане

Шон О'Мали е готов да изненада феновете: Мераб никога не се е бил с някой като мен

Шон О'Мали е готов да изненада феновете: Мераб никога не се е бил с някой като мен
Публикувано на: Септември 11, 2024 в 18:00 ч
Шон О'Мали смята, че Мераб Двалишвили и феновете му ги очаква груба среща с реалността на UFC 306

След като през март постигна победа с доминиращо решение над Марлон "Chito" Вера, "Sugar" ще защитава пояса си на 14 септември срещу човек, който според мнозина ще бъде най-трудният му тест до момента. От години Двалишвили се подвизава в дивизията, постигайки 10 поредни победи, включително забележителни победи над Хосе Алдо, Петр Ян и Хенри Седжудо. 

С първия си шанс за златото на UFC точно зад ъгъла, "The Machine" е изпълнен с увереност, която според О'Мали е съвсем погрешна. 

"Тази битка няма да се развие по начина, по който той си мисли, че ще се развие", каза О'Мали по време на скорошно интервю. "Тази битка ще завърши брутално. Начинът, по който се втурва, начините, по които е небрежен. Той е бавен. Няма да завърши добре за него. Не разбирам откъде идва тази увереност. Знам, че е побеждавал куп момчета, но никога не се е бил с някой като мен."

Шон О'Мали Готов да докаже, че хейтърите грешат отново

Докато анализаторите продължават да възхваляват граплинг играта на Двалишвили в месеците преди сблъсъка им, много от тях изглежда са забравили победата на О'Мали с решение над бившия шампион Петр Ян, който често прилага подобен на "The Machine" подход в октагона

И, разбира се, не може да се забрави за паметния TKO на О'Мали срещу Алджамейн Стърлинг, който носи една от най-опасните атаки на земя. 

"Чувал съм толкова много хора да казват, че той е най-трудната битка в дивизията за мен, а аз не съм съгласен", каза О'Мали. "Ще бъде сладко да мога да изляза на терена и да изгася светлините му. Това е хубаво усещане. Хората ще бъдат много, много изненадани, когато го направя."

Феновете очевидно са съгласни с О'Мали, както се вижда от коефициентите за двубоя, според които Двалишвили се превърна от фаворит с коефициент -125 при откриването на срещата в лек аутсайдер.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес