Зареждане

Хенри Сехудо споделя 'слабото място' на Шон О'Мали: Доносник ли съм?

Хенри Сехудо споделя 'слабото място' на Шон О'Мали: Доносник ли съм?
Публикувано на: Септември 11, 2024 в 14:00 ч
Хенри Сехудо сподели какво според него е слабото място на Шон О'Мали, което е споделено от партньорите на боеца в тренировките.

Както знаем, Хенри Сехудо обича от време на време да се шегува дебелашки. Той е един от най-добрите в бизнеса в това отношение, дори и някои да смятат, че стилът му е доста груб. Човекът, с когото е имал повече от няколко взаимодействия в това отношение, е не кой да е, а Шон О'Мали.

Двамата никога не са се били помежду си, но винаги е имало предположение, че това може да се случи някой ден. По някаква причина обаче това така и не се е осъществило.

Неотдавна О'Мали тролваше Сехудо, като напусна подкаста му само след 30 секунди, преди интервюто им да започне.

Вижте също: Шон О'Мали се появи в подкаст, обиди водещия и си тръгна

Сега "Triple C" използва това, което изглежда е вътрешна информация, за да се подиграе на "Suga".


 

Седжудо се закани на О'Мали

"Той не знае как да се справи, когато е притиснат долу на земята. Има проблем точно там. Имам трима тренировъчни партньори, които са правили спаринг с него и тримата ми казват едно и също.

Точно както той знаеше, че аз съм контузен - винаги научава, като имам контузия. И когато имах битка с Мераб, той публикува в социалните мрежи, че ме мъчи контузия. Когато живееш в същия град познавате общи хора и те говорят.

Тази битка е лесна за Мераб Двалишвили. Той трябва да е внимателен в първите два рунда и след това смятам, че ще отнесе О'Мали. Аз доносник ли съм? Доносник ли съм?"

Има ли шанс някога да видим Хенри Сехудо и Шон О'Мали да се сблъскат в октагона?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес