Зареждане

Chuck Liddell демонстрира една от най-поразяващите си ударни техники

Chuck Liddell демонстрира една от най-поразяващите си ударни техники
Публикувано на: Септември 11, 2016 в 08:19 ч

Chuck Liddell е бивш шампион в полутежката категория на UFC и легенда в спорта. Неговите нокаути популяризираха спорта навремето - в разцвета си, Liddell беше един от най-уважаваните страйкъри, прегазвайки всеки, срещу когото се изправи. От легенди като Randy Couture и Tito Ortiz до бойци като Alistair Overeem, Renato Sobral, Kevin Randleman и други клети души.

Та ако ще си говорим с някого за нокаутираща сила, то това ще е Chuck "The Iceman" Liddell. Както и с неговия дългогодишен тренировъчен партньор Glover Teixeira.

Първата техника, която той показва е кроше/ъперкът в тялото, позната като удар в черния дроб. Той демонстрира как не само ъгълът на удара е важен, но и позицията на тялото, така че да не се наденем на контраатака.
 

 
Следващата демонстрирана техника е неговата запазена марка - балтия, която по-скоро изглежда като хвърляне на бейзболна топка, отколкото на удар. Точно по този начин Liddell успя да нокаутира Overeem в PRIDE, така че си заслужава гледането. А от демонстрацията на ударите с пълна сила върху лапите направо ни побиват тръпки.
 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес