Зареждане

Шон О'Мали се появи в подкаст, обиди водещия и си тръгна

Шон О'Мали се появи в подкаст, обиди водещия и си тръгна
Публикувано на: Септември 11, 2024 в 00:00 ч
Дни преди дългоочакваното си завръщане в октагона Шон О'Мали отдели малко време от натоварения си график, за да тролне Хенри Сехудо

Малко повече от година след шокиращия си нокаут във втория рунд над Алджамейн Стърлинг, "Suga" ще постави за втори път шампионската си титла, когато се срещне с най-високопоставения претендент в дивизията Мераб Двалишвили в заглавието на UFC 306. 

С бързото наближаване на нощта на двубоя О'Мали е зает с медийни ангажименти и промоционални изяви. Все пак това не попречи на "Suga" да отдели малко време, за да поговори с бившите шампиони на UFC Камару Усман и Хенри Сехудо в техния подкаст Pound 4 Pound

О'Мали обаче нямаше намерение да се задържи за дълго. 


"Момчета, знаете, че съм много зает човек, така че ще го направя накратко. Дойдох тук по две причини. 1) за да те похваля, Камару. Ти си абсолютна легенда и 2) Хенри, как позволи на Алджо да те свали толкова лесно?" - попита О'Мали с придружаващ го маниакален смях, преди рязко да излезе от интервюто.

Явно О'Мали се интересуваше единствено от троленето на Сехудо, който в последните си две срещи загуби от Алджамейн Стърлинг и Мераб Двалишвили. 

"Triple C" трябва да се потруди, преди да може да сподели октагона с Шон О'Мали

След като О'Мали се отказа, Сехудо пледира за шанс да се изправи срещу шампиона след UFC 306, но всички знаци сочат, че Умар Нурмагомедов е следващият на опашката след победата му с решение над Кори Сандхаген миналия месец

Преди време изглеждаше, че О'Мали и Сехудо са на път да се сблъскат, но поредните загуби в октагона извадиха "Triple C" от борбата за титлата за момента. След загубата си от Двалишвили през февруари Сехудо потвърди намерението си да продължи да се бие, въпреки че все още не е обявил завръщане. 

Въпреки че не е печелил двубой от 2020 г. насам, Сехудо все още е претендент № 6 в полусредна категория и вероятно остава на една солидна победа от възможността да си върне голямата награда в дивизията. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес