Зареждане

Джо Роугън: Готов ли е Том Аспинал за Джон Джоунс?

Джо Роугън: Готов ли е Том Аспинал за Джон Джоунс?
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 14:00 ч
Докато коментаторът на UFC, както и мнозинството от феновете и специалистите, се точат лиги от перспективата за обединителна битка за титлата между Джон Джоунс и Том Аспинал - ветеранът заяви, че роденият в Атертън трябва да е наясно, че се бори за среща с "страшилището".

Джоунс, настоящ шампион в тежка категория, подобен на сегашния временен носител на златото Аспинал, се готви да се завърне в действие за първи път от повече от година по-късно тази година - под формата на главна битка на UFC 309 срещу бившия двукратен носител на титлата в тежка категория Стипе Миочич.

Що се отнася до Аспинал, временният шампион стана първият временен носител на златото, който защитава титлата си след звездата в полутежка категория Ренан Барао - той отстрани вечния претендент Къртис Блейдс със зашеметяващ нокаут в първия рунд на UFC 304, отмъщавайки за единственото си поражение в Октагона в реванша за титлата на двамата.

Джо Роугън предупреждава Том Аспинал за преследването на Джон Джоунс

Откакто победи руския претендент Сергей Павлович на UFC 295 миналата година, Аспинал се стреми към двубой с Джоунс за титлата, но преследването на бившия номер едно в света остава безрезултатно - според Роугън това ще бъде първият "истински" тест за британеца в тежка категория.

"Това е малък проблем за Том Аспинал, нали?" - каза Джо Роугън в своя подкаст The Joe Rogan Experience. "Той не е бил тестван по този начин. Знаете, че се издигате до елитен статут, когато предизвикавате Джон Джоунс, нали? Това е страшилището."


"Наборът от умения и способността да се напъва дълбоко в рундовете, това е просто откачено", каза Джо Роугън за Джон Джоунс. "Джон, когато се би с Александър Густафсон, почти нямаше тренировъчен лагер. Казаха, че едва не е загубил. Говорих с Грег Джаксън за това. Грег Джаксън каза: "Той дори не е тренирал за този бой", а той изкара този бой до четвъртия и петия рунд. Тогава той наистина се развихри."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес