Зареждане

Дана Уайт има дата за завръщането на Конър: Ще се бие!

Дана Уайт има дата за завръщането на Конър: Ще се бие!
Публикувано на: Септември 11, 2024 в 00:00 ч
Феновете, които се надяват да видят бившия шампион в две теглови категории Конър Макгрегър да се бие преди края на годината, може би ще трябва да се очакват това до следващата година, тъй като главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт потвърди, че дъблинчанинът се е насочил към ново завръщане в спорта.

Макгрегър, бивш безспорен носител на златото в лека и в категория перо, е извън Октагона повече от три години, като за последен път оглави UFC 264 със загуба от Дъстин Поарие в първия рунд с лекарско спиране, след като счупи пищяла и фибулата си в началния рунд на техния трети двубой.

И аут от планираното завръщане в UFC 303 в края на юли по време на международната седмица на борбата, Макгрегър счупи пръст на крака само няколко седмици преди двубоя в полусредна категория с ветерана Майкъл Чандлър, но въпреки това запази надеждата си да се състезава преди края на годината.

Въпреки това, на фона на връзките с потенциално завръщане през декември в UFC 310 на последната водеща карта за годината, Макгрегър беше свързан и с потенциално завръщане в началото на годината в Калифорния в презаверен двубой с Чандлър.

Дана Уайт потвърди завръщането на звездата на UFC Конър Макгрегър през 2025 г.

Предоставяйки значителна актуализация относно бойното бъдеще на Макгрегър, Уайт разкри, че дъблинчанинът все още е толкова гладен, колкото и преди, да се състезава отново в октагона.

"Аз бях този, който тази година каза, че не мисля, че Конър Макгрегър ще се бие тази година", каза Дана Уайт. "С всички разговори и всичко останало. Дори и с подготовката на битката и пресконференцията".


"Конър Макгрегър ще се бие догодина, в началото на 2025 г.", обясни Уайт. "Що се отнася до глада за битки, той е много богат човек, ще разберем, когато се върне."

Без победа от 2020 г. насам, Макгрегър за последно постигна 40-секундна победа с ТКО над бившия претендент за титлата в лека категория и член на Залата на славата Доналд Сероне

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес