Зареждане

Хорхе Масвидал: Нокаутирам Леон Едуардс и се бия за титлата

Хорхе Масвидал: Нокаутирам Леон Едуардс и се бия за титлата
Публикувано на: Септември 10, 2024 в 16:00 ч
Бившият претендент за титлата в полусредна категория на UFC Хорхе Масвидал се надява да се завърне в организацията. "Gamebred" иска да нокаутира бившия шампион на UFC в категория до 77 кг, англичанина Леон Едуардс, след което да получи шанс за титлата.

По време на кариерата си Масвидал участва в 52 битки, като спечели 35 победи (16 с нокаут) и претърпя 17 поражения. В последната си битка по правилата на ММА той се срещна с бразилеца Гилбърт Бърнс и загуби от него с единодушно съдийско решение.

След това той обяви, че ще прекрати кариерата си на боец. Хорхе се завърна през юли за боксов мач с Нейт Диас, който загуби. Сега той иска да се върне в клетката, за да получи шанс за златото.

„Дайте ми шибания Леон Едуардс. Нека направим това. Той и аз имаме обща история. UFC вече вдигна много шум около нас. Резултатът ни в битките е 1:0 в моя полза. Да се бием в края на тази година или следващата. Когато нокаутирам този човек, тогава UFC ще ми дадат шанс за титлата.“, каза Хорхе в интервю за ESPN.

Припомнете си видео от сбиването на Масвидал и Едуардс преди 5 години в Лондон:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес