Зареждане

Белал Мохамед: Конър Макгрегър изглежда като човек, който употребява кокаин

Белал Мохамед: Конър Макгрегър изглежда като човек, който употребява кокаин
Публикувано на: Септември 10, 2024 в 14:00 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория (до 77 кг) Белал Мохамед заяви, че не се интересува от битка с известния ирландец Конър Макгрегър.

Белал твърди, че Макгрегър изглежда като човек, който употребява кокаин в момента. Феновете с нетърпение чакат новини около битката на Конър с Майкъл Чанлдър. Двамата трябваше да се бият по-рано тази година, но Конър си счупи кутрето на крака и се оттегли от срещата им в Лас Вегас.

Сега той твърди, че битката ще се случи през декември. Дейна Уайт също загатва за това, но все още няма нищо официално. Мохамед не планира да дава шанс за титлата на ирландеца, защото е ненадежден и не заслужава този шанс.

„Не мисля, че той ще изглежда добре на 77 килограма. Този пич изглежда сякаш употребява кокаин в момента. Ако победи Майкъл, дори няма да му позволя да се бие с мен, въпреки че има хора, които искат да го направя. Това няма да се случи, защото има момчета, които наистина влагат много усилия в кариерата си. 

Въпреки че, честно казано, бих искал да ударя Конър в лицето. Така че, ако ръководството реши да му даде титлата до 77 кг срещу мен, тогава ще трябва да седя и да го чакам две години. Това няма да се случи. Надявам се да успее да се срещне с Чандлър, защото наистина ми е мъчно за Майкъл. Той чака твърде дълго за това. 

Въпреки че, струва ми се, тази битка няма да се състои. Конър вече е загубил предимството си в траштолка. Изглежда като сянка на себе си. Би било смешно да го засрамя по време на пресконференция.“, каза Белал. 

Ще се бие ли Макгрегър тази година ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес