Зареждане

Тайните на бързото отслабване

Тайните на бързото отслабване
Публикувано на: Януари 20, 2016 в 14:11 ч
Ако все още не сте решили каква тренировъчна програма да започнете през новата година, за да се освободите от излишните килограми, то защо тогава не опитате "21-Day Shred".

Тази тренировъчна програма може да се инсталира лесно като приложение на мобилния ви телефон. По този начин ще може лесно и по всяко време, когато решите да я използвате.

Ето и основните принципи на 21-Day Shred:
 

Тренирайте сутрин на празен стомах.

 
Не сте от ранобудните? Може би трябва да станете.

Препоръчително е сутрин да направите кардио тренировката си на гладно. Тъй като според скорошно изследване, именно в това се крие ключа към по-бързото горене на мазнини, тъй като рано сутрин нивата на кръвната захар са най-ниски и организма ни използва мазнините като източник на енергия.
 

Намалете приема на въглехидрати

 
Ако се постараете да намалите приема на въглехидрати, то това със сигурност ще спомогне за свалянето на килограми.

Постепенно намалете общия прием на въглехидрати, за да може тялото ви да се климатизира към новото положение. 
 


Тренирайте с тежести

 
Искате ли да наистина да се освободите от досадните мазнини? То тогава тренирайте с тежести. Това е решаващият момент за постигането на добри резултати.
 

Приемайте повече зеленчуци и по-малко плодове, ако искате да натрупате чиста мускулна маса

 

Плодовете наистина са много вкусни, но те също така съдържат много захар. Приемът на повече зеленчуци ще достави на организма ви не само ключови хранителни вещества и антиоксиданти, но и ще намали нивата на захарта и въглехидратите в организма ви. Ако в една ябълка има 125 калории и 25 грама въглехидрати, то в една голяма червена чушка има само 40 калории и 5 грама въглехидрати.
 

Възползвайте се правилно от „Метаболитния прозорец“ след тренировка

 
Ключът към изграждане на качествена мускулна маса се крие в правилния прием на хранителни вещества. Много важно е времето, когато трябва да се приемат въглехидратите. Основното правило е да се приемат преди всичко след тренировка, за да се попълнят гликогеновите нива. Тогава е важно да се приема и протеин, който да възстанови мускулите след тренировка. Аминокиселините, съдържащи се в протеина са градивните елементи на мускулите. Няма как да постигнете истински мускулен растеж без тях, тъй като те „хранят“ мускула.Количеството на въглехидрати и протеин, които трябва да приемате зависи преди всичко от Вашето индивидуално тегло, от тренировката Ви, както и от фитнес целите, които искате да постигнете.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес