Зареждане

Али Абделазиз, че Конър Макгрегър крие нещо: 'Кажи на хората'

Али Абделазиз, че Конър Макгрегър крие нещо: 'Кажи на хората'
Публикувано на: Септември 11, 2024 в 00:00 ч
Огнената вражда между Конър Макгрегър и Али Абделазиз продължава. 

Абделазиз, който е мениджър на някои от най-големите имена в смесените бойни изкуства като Хабиб Нурмагомедов, Камару Усман, Джъстин Гетхе, Хенри Седжудо и Кайла Харисън, от години си разменя обиди с ирландската мегазвезда. Наскоро Абделазиз реши да хвърли още малко жлъч върху Макгрегър, като същевременно подхрани слуха, че бившият носител на титлата в две дивизии е бил изгонен от Монако след появата си на Гран при на Монако през 2023 г. 

Макгрегър се прочу с това, че пристигна на събитието с яхтата си Lamborghini на стойност 3,5 милиона долара и беше забелязан да се забавлява здраво през целия уикенд. Може би прекалено здраво, ако се вярва на слуховете. 


Знае ли Абделазиз нещо за Конър Макгрегър, което ние не знаем?

Макар че се появиха малко подробности, бяха разпространени съобщения, в които се твърди, че Макгрегър няма право да се върне в Монако. Сега Абделазиз затвърждава тези твърдения, като отбелязва "Mystic Mac" в публикация в X и предлага той да разкаже на света защо е бил изгонен от държавата. 

"Konyr, кажи на хората защо те изгониха от Монако и каква е истинската причина да не се биеш", написа Абделазиз в X. 

Интересно е, че Макгрегър не се появи на тазгодишното GP на Монако, въпреки че се появи на него през предходните две години. Макгрегър обаче твърди, че е пропуснал събитието само защото е бил зает с тренировки за предварително планираната схватка с Майкъл Чандлър

Що се отнася до "истинската причина", поради която Конър Макгрегър все още не се е бил в октагона, нека спекулациите да започнат сега...

Макгрегър трябваше да оглави UFC 303 през юни, но счупен пръст на крака доведе до отказването му от двубоя. До момента дългоочакваният му сблъсък с бившия шампион на Bellator не е пренасрочен, въпреки че двамата бойци са дали устно съгласие да се бият през декември. 

Дали това ще се случи или не, предстои да разберем. Главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт по-рано заяви, че няма планове Макгрегър да се бие през 2024 г., само че скоро след това промени позицията си, разкривайки, че скоро ще има новини за Макгрегър, Чандлър и бившия шампион в лека категория Чарлс Оливейра. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес