Зареждане

Ползи от използването на CytoGreens

Ползи от използването на CytoGreens
Публикувано на: Септември 20, 2012 в 23:01 ч

Продуктът CYTOGREENS ™ e 100% без лецитин! Защо ли ще се запитате? Защото няма смисъл да плащате за "зелени" продукти, които всъщност са пълни с евтин лецитин - съставка номер 1 в повечето водещи "Зелени" добавки? CYTOGREENS ™ е с НУЛА лецитин!


CYTOGREENS ™ е един наистина уникален продукт с висока плътност и с богати на хлорофил хранителни вещества: математиката тук е проста, CYTOGREENS ™ съдържа двойно, дори тройно повече хранителни вещества богати на хлорофил, в сравнение с другите "Зелени" добавки на пазара. Така че защо да плащате за продукти, съдържащи само целина и соя?


Без филтри: Ултраконцентрирана формула, богата на т. нар. суперхрани като спирулина, Хлорела и ултра фин Мача Зелен чай - без пълнители, без оцветители, със 100%, естествен аромат и 100% естествен подсладител.
 


 

Какво обаче знаем за Спирулината, Хлорелата и Зеленият чай тип "Мача"?

Спирулина - това са едноклетъчни сини водорасли, считани за едни от най-големите източници на белтъчини и други жизненоважни хранителни вещества сред растенията. Приемайки Спирулина Вие ще стимулирате, укрепите и подсилите имунната си система като същевременно ще съумеете да поддържате един здравословен и балансиран режим на хранене.


Хлорела - Това са микроводорасли, чието име подсказва за огромното количество хлорифил, което съдържат – много повече от което и да било друго растение. Благодарение именно на Хлорофилът, Хлорелата има прочистващо действие върху червата, черния дроб и кръвта. Освен това тя подобрява храносмилането, фибрите в структурата на водораслото стимулират перисталтиката, като същевременно засилва и естествените функции в организма ни. Хлорелата е едно наистина изумително едноклетъчно, зелено водорасло, богато на аминокиселини, антиоксиданти, бета-каротин, витамини от групата В, вит. Е и С, магнезий, натрий, калций, цинк и желязо.


Зелен чай "Мача" - "Мача" е зелен чай на прах, който се използва главно при Японската чаена церемония. Чаша Зелен чай може да има няколко предимства, като например загуба на тегло. Едно проучване в американски вестник по медицина, гласи, че екстрактът от зелен чай довежда до значително увеличение на разходите на енергия (метаболизмен тласък). Изследванията също така показват, че в продължение на 24-часов период, екстракта от зелен чай увеличава метаболизма с 4%. Тези ефекти вероятно се дължат на високата концентрация на полифенола катехин, който се намира в зеления чай.


Зеленият чай също инхибира абсорбцията на мазнини и спомага за регулацията на глюкозата. Експертите казват, че съдържанието на катехини в зеления чай може да спомогне да се възпрепятства движението на глюкозата в мастните клетки. Зеленият чай може да действа и като регулатор на глюкозата. Той спомага да се забави покачването на кръвната захар след хранене.


Освен всичко това, CYTOGREENS ™ включва в себе си цели 346 мг ORAC антиоксиданти. Дори да погледнете в съдържанието на най-известните „зелени” продукти, ние сме сигурни, че няма да намерите там такова високо съдържание.


CYTOGREENS ™ съдържа в себе си и Cytozymes, специално разработена високоензимна смес, която спомага за по-доброто усвояване на хранителните съставки и подпомага освобождаването на хранителните вещества за оптимално храносмилане.


При създаването на CYTOGREENS ™, екипът от специалисти се фокусира върху използването на силно концентрирани, богати на хранителни вещества съставки, специално разработени за спортистите, които изискват повече от телата си.
CYTOGREENS ™ е истинска революция по пътя Ви към съвършеното тяло.


Детоксикация на организма ни, благодарение на високото съдържание на Хлорофил:
Токсините възпрепятства оптималното функциониране на органите, храносмилателната и имунната система. Суровият хлорофил е основата на всички зелени растения, които преработват слънчевата светлина в енергия. Над 80% от формулата на CYTOGREENS ™ е изградена благодарение на него. Има редица доказателства, че хлорофилът подпомага възстановяването на тялото на молекулярно и клетъчно ниво. Хлорофилът буквално се свързва с вредните токсини (като живак, олово и арсен, които могат да се натрупват с течение на времето в тялото ни) и ги изхвърля от тялото ни.


Хлорофилът стимулира производството на червени кръвни телца в организма ни. По този начин кръвта Ви се пречиства, Вие се чувствате много по-жизнени, по-енергични, а кръвоносната Ви система е по-снабдена с кислород и изхвърля отпадъчния СО2 по-ефективно.


CYTOGREENS ™ включва в себе си и бял трън (80% екстракт), който е известен с дългоогдишния си опит при ефективната детоксикация на черния дроб. Докато другите подобни продукти на пазара съдържат само по 15 мг, 25 мг или 50 мг бял трън, то CYTOGREENS ™ Ви предлага невероятните 200 мг във всяка порция.


Екстрактите от сурови зеленчуци в CYTOGREENS ™  са идеални за създаване на по-алкална система в организма. Ползите за Вас като спортисти се изразяват в по-ефективното консумиране, усвояване и задържане на азот в сравнение с употребата на протеин. Това е от изключителна важност за изграждането и поддържането на чиста мускулна маса.
 

Използвайки CYTOGREENS ™, Вие ще стимулирате и имунната си система, благодарение на съдържащата се в този продукт Алое Вера - растението наричано още „Растение чудо“ или „Лек от природата“. Благодарение на него Вие ще подсилите имунната си система, поради богатия му състав от минерали, витамини и аминокиселини. Освен това то е изключително полезно за храносмилателната система и за бъбреците. Има антивирусно и антигъбично действие. Редовното му приемане забавя стареенето на организма и предотвратява образуването на туморни клетки. 


Хранителната добавка Cyto Greens може да откриете в нашия онлайн магазин. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес