Зареждане

'Имаме уверението, че скоро ще има второ събитие на BRAVE в България'

Публикувано на: Септември 6, 2024 в 12:16 ч
Пред близо 4500 зрители в 'Арена Бургас' в края на август се проведе международната ММА галавечер BRAVE 86. Това бе първото издание на престижната организация в България, както и начална точка за европейското ѝ турне.

Събитието се организира в Бургас благодарение на представителите на Bulgarian Fight Agency - Елена Танева и Теодор Карастоянов.

Теодор Карастоянов, който бе основна част от организацията от българска страна сподели, че целта му е повече бойци да получат шанс за развитие в чужбина, а трима от големите победители на събитието на 24-ти август вече са получили предложение за договори от бахрейнската организация.

"Работим в посоката българските бойци да се развиват в чужбина на големи вериги срещу доста добри хонорари, което е важно за един боец. Знаем, че една подготовка е доста скъпа - лагери, добавки, възстановяване, треньори... И всичко това струва много пари и ако няма добро възнаграждение и спонсори нещата няма да имат развитие," споделя Карастоянов.

Оценката на провелото се у нас състезание BRAVE 86 е много висока - от тази на президента на организацията, до тази на гласът на клетката на BRAVE, Карлос Кремер:

"Състезанието в България бе смазващ успех! Толкова съм благодарен на нашите домакини в красивия Бургас. Влязохме историята за пореден път, като увеличихме рекорда си до 34 държави, които са провели състезание на BRAVE. Само в Европа България е 15-тата държава, която сме посетили."

След атрактивните битки, които BRAVE 86 предложи, президентът на организацията е дал уверението пред екипа на BFA, че скоро ще има и друго събитие на веригата в България.

  • Какъв е отзвукът от BRAVE 86 в Бургас?
  • Кои са бойците, които са получили предложение за договор с организацията?
  • Какъв е бил скандалният план на Павел Владев по време на битката му?
  • Коментарът на Карастоянов за главната среща на вечерта?
  • Какво да очакваме занапред от BRAVE и BFA?
Отговорът на тези въпроси може да видите във видеото горе.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес