Зареждане

Треньорът на Шон О'Мали обяснява как Холоуей може да победи Топурия

Треньорът на Шон О'Мали обяснява как Холоуей може да победи Топурия
Публикувано на: Септември 11, 2024 в 00:00 ч
Треньорът на шампиона на UFC в полусредна категория Шон О'Мали смята, че Макс Холоуей има солидни шансове да детронира Илия Топурия.

Холоуей ще се изправи срещу Топурия за шампионската титла на UFC в категория перо на UFC 308 на 26 октомври. Топурия е фаворит в залаганията за битката за титлата. Все пак феновете не са забравили за зрелищния нокаут в последната минута, който "Blessed" отбеляза над Джъстин Гетджи в UFC 300.

Тим Уелч вече се изказа за мача. Той изрази убеждението си, че Холоуей може да постигне победа.
 

Тим Уелч няма да се изненада, ако Макс Холоуей победи Илия Топурия

Тим Уелч заяви, че уважава уменията на Илия Топурия. При това той не изключва евентуална разгромна победа на Макс Холоуей.

"Имам предвид, че той е доста неподвижен, а и не е най-високият човек. Бих бил нула процента изненадан, ако Макс Холоуей излезе, намери своята дистанция, започне пръв, накара Топурия да пропусне много ударо и Макс го победи."

Уелч също не се поколеба в мнението си, че Шон О'Мали може да победи Топурия, ако двамата някога си поделят октагона.

"Хората си мислят, че се шегувам като казвам това. Но аз съм категоричен: "Това е битка, която може да се спечели", каза Уелч за Топурия. "Просто наистина вярвам, че е така."

Засега Уелч ще трябва да остане фокусиран върху това да притисне О'Мали в ъгъла за защитата на титлата му срещу Мераб Двалишвили, насрочена за UFC 306 на 14 септември. Това, което предстои на О'Мали, ако той премине през Мераб, може да бъде интересно. "Suga" изрази интерес към мегасблъсъци с бойци като Топуря и дори боксов мач с Джервонта "Tank" Дейвис.

Последното със сигурност изглежда пресилено, но никога не казвай никога.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес