Зареждане

Тайсън Фюри свали кикбоксьор с тежък лоукик

Тайсън Фюри свали кикбоксьор с тежък лоукик
Публикувано на: Септември 12, 2024 в 02:00 ч
Тайсън Фюри, известната английска боксова икона, наскоро показа, че може да предложи повече от просто бокс. Във видео, което сподели в Инстаграм, Фюри демонстрира впечатляващите си таланти в кикбокса, които според запознати се дължат на тренировките му с кикбокс шампиона Рико Верхувен.

Видеото показва как Фюри, известен още като "Циганския крал", е предизвикан да изпълни лоукик в зала за кикбокс. Под зоркия поглед на своите хора, боксовата легенда изпълнява удара. Силата на лоукика на Фюри се оказва впечатляваща, тъй като кикбоксьорът веднага пада.

Според запознати сходството между Фюри и Рико Верхувен ясно се вижда в техниката на Фюри. Двамата шампиони са тренирали заедно в миналото и изглежда Рико е дал на Фюри някои ценни съвети за кикбокс. Това засилва спекулациите, че Фюри може да обмисля нахлуване в света на кикбокса.

Тайсън отбеляза министъра на спорта на Саудитска Арабия Турки Алалших в публикацията си. Алалших е известен с организирането на големи събития по бойни изкуства. Турки играе основна роля в популяризирането на боксовите събития в Саудитска Арабия и е работил по мащабни битки в Рияд.

Въпреки че Фюри не е обявил изрично, че обмисля да премине към кикбокс, видеото показва ясно, че той със сигурност не е непознат за този спорт. В момента Тайсън се готви за реванш с Александър Усик, който е насрочен за декември в Саудитска Арабия.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес