Зареждане

Слух! Ник Диас срещу Тони Фъргюсън в UFC 311

Слух! Ник Диас срещу Тони Фъргюсън в UFC 311
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 02:00 ч
В последните дни се завъртя интересен слух, който привлече вниманието и на Брендън Шауб. Въпросният слух гласи, че UFC планират битка между легендите Тони Фъргюсън и Ник Диас. Срещата им щяла да се случи на събитието UFC 311, което е планирано за януари 2025 година.

И двамата бойци са в края на кариерите си, а такъв двубой би бил добър за сбогуване и на двамата със спорта. Тони е с рекорд 25-11 в ММА и е в рекордна серия от 8 поредни загуби. В своята последна битка той загуби от Майкъл Киеса през август тази година в Абу Даби.

Тони приключва 20 от срещите си и 6 пъти пада с приключване. В миналото той беше страшилище в лека категория и успя да спечели временната титла. Фъргюсън не е печелил от 2019 година насам, когато победи Доналд Серони с технически нокаут.

Диас е с рекорд 26-10 (2) в ММА и е в серия от 3 поредни загуби. В своята последна битка той загуби от Роби Лоулър през 2021 година. Битката отбеляза неговото завръщане след 6 години извън ММА. Ник приключва 21 от срещите си и 3 пъти бива приключен.

Той е бивш шампион на Strikeforce и няма победа от 2011 година насам. Тогава той победи Би Джей Пен с решение на съдиите. Предстои да видим дали битката ще стигне до официализиране.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес