Зареждане

Тренировката на Jens Pulver

Тренировката на Jens Pulver
Публикувано на: Септември 4, 2009 в 14:50 ч


Jens Pulver е от коравите MMA бойци и неговите тренировки са в същия дух. Независимо дали се подготвяте за предстоящо състезание, влизате във форма или ви е омръзнала досадната тренировка, която правите от дълго време насам, пробвайте тази за разнообразие. Тя се прави в пет минутни рундове.

jens pulver mma тренировка


Загрявка: Загряваме като правим 25 метра спринт. Спринтирайте 25 метра, върнете се обратно. Повторете това за 5 минути.

Тренировката
Серия 1: Направете 15 лицеви опори, 15 подскока с разтваряне на ръцете и краката (jumping jacks), 15 кофички. Повторете за 5 минути.

Серия 2: Направете 15 преси с чувала (избутвайте чувала все едно сте на лежанка), 10 раменни преси с дъмбели в изправено положение и 15 лицеви опори с дъмбели. Повторете за 5 минути.

Серия 3: Направете 10 скока с високо вдигане на коленете, 10 катерача, 10 бързи напада и 10 подскока с разтваряне на ръцете и краката (jumping jacks). Повторете за 5 минути.

Серия 4: Направете 10 хвърляния на медицинска топка в земята, 10 придърпвания на хоризонтален скрипец за гръб, 10 търкаляния с колело за корема. Повторете за 5 минути.

Тренировка за хвата: Направете 10 набирания на въже, 10 набирания с топки за тенис (вземете две топки за тенис на корт и ги хванете здраво над лоста за набиранията), 10 пъти държане на дискове (взимате два диска за лост или дъмбели, Pulver го прави с 20-ки, и ги дръжте докато можете с отпуснати ръце в страни от вас).

Както сами може да се убедите, тази MMA тренировка е интензивна, бърза и предизвикателна. Може да я използвате като част от тренировките ви и да се забавлявате като вкарвате и малко разнообразие.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес