Зареждане

Тони Фъргюсън се закани с голямо новина: Предстоят големи промени

Тони Фъргюсън се закани с голямо новина: Предстоят големи промени
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 16:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория Тони Фъргюсън се закани с някои "големи промени" на фона на слуховете за евентуално напускане на промоцията - след рекордното си осмо поредно поражение в октагона по-рано това лято.

Фъргюсън, победител в "The Ultimate Fighter" и бивш временен шампион в лека категория, претърпя разочароващо осмо поредно поражение по-рано това лято при завръщането си в игра - под формата на загуба в първия рунд от Майкъл Чиеза в UFC Абу Даби.

Поражението беше нежелано рекордно за родения в Окснард, който надмина бившия шампион в две категории Би Джей Пен - сега държи най-дългата серия от загуби в историята на организацията.

Тони Фъргюсън се закани със загадъчно съобщение

И докато непосредственото му бойно бъдеще в UFC остава неясно, след като шефът на промоутърската организация Дана Уайт го призова най-накрая да сложи край на дългата си кариера, сега Фъргюсън докара феновете до смесени чувства в социалните мрежи - намеквайки за предстояща "голяма промяна".

"Хей, слушайте", каза Тони Фъргюсън във видео, публикувано в официалния му профил в Instagram." Аз съм Тони "El Cucuy" Фъргюсън, намирам се в Бевърли Хилс в един пентхаус апартамент. Имам някои много вълнуващи новини, които ще ви съобщя. И така, сега не мога да кажа много, но ще има някои големи промени. Така че се уверете, че сте на линия, и скоро ще се видим".


Без победа от 2019 г. насам, последната победа на Фъргюсън дойде под формата на ТКО във втория рунд с лекарско спиране над бившия претендент за титлата в лека категория и последващ член на Залата на славата Доналд Сероне

В главното събитие на UFC 216 Фъргюсън постигна победа с триъгълник над тогавашния претендент за титлата в лека категория Кевин Лий, с което се превърна във временен носител на титлата в дивизията. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес