Зареждане

Тони Фъргюсън си присади коса

Тони Фъргюсън си присади коса
Публикувано на: Септември 9, 2024 в 02:00 ч
Бойците непрекъснато търсят начини да подобрят представянето и външния си вид. Най-новата тенденция, обхванала ММА общността, не е нова тренировъчна техника или диетичен режим, а по-скоро козметична процедура, която набира популярност сред майсторите на бойни изкуства. Тази процедура е трансплантация на коса.

Тони Фъргюсън, бившият временен шампион в лека категория, се превърна в най-новата звезда, която се присъедини към тази нарастваща тенденция. Известен със своя неортодоксален стил и упорит дух, Фъргюсън наскоро разкри своята „много вълнуваща новина“ в социалните медии. Тази новина е операция за трансплантация на коса с любезното съдействие на Bosley.

Това е компания, специализирана във възстановяването на коса. Този ход идва в ключов момент в кариерата на Фъргюсън. В началото на август тази година Тони загуби от Майкъл Киеса и навлезе в рекордна серия от 8 поредни загуби. Въпреки че все още не е разкрил следващите си стъпки, ясно е, че „El Cucuy“ няма планове да се оттегли от спорта

Фъргюсън не е сам в решението си да се подложи на тази процедура. Други видни фигури в света на ММА, като Франсис Нгану и Пауло Коста, открито обсъждаха своя опит с трансплантацията на коса. Дори пенсионираният боец Доналд „Cowboy“ Серони изрази благодарност към Нгану за това, че го напътства през процеса.

Ето видео от процедурата:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес