Зареждане

Шон О'Мали: Аз съм шефът! Аз съм номер 1!

Шон О'Мали: Аз съм шефът! Аз съм номер 1!
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 02:00 ч
Шон О'Мали отново сравни нивото си на звезда с Конър Макгрегър. Той заяви, че ако "The Notorious" загуби битката си срещу Майкъл Чандлър, той ще заеме неговото място като номер 1 в ММА.

Предстоящата галавечер Noche UFC 306 в грандиозната зала "The Sphere" в Лас Вегас се рекламира като единствено по рода си, най-голямото ММА събитие в историята. Шон О'Мали беше избран да играе в главното събитие на вечерта. "Sugar" ще се изправи срещу Мераб Двалишвили в битка за пояса в категория петел.

При такова признание от страна на федерацията, О'Мали отново започна да се сравнява с Конър Макгрегър по време на среща с журналисти преди събитието. “Sugar” твърди, че е изпреварил Макгрегър, само защото е активен. Битката на UFC 306 ще бъде петата му поява, откакто за последно видяхме Макгрегър в октагона.

"Мисля, че съм близо до неговото ниво на звезда. Конър все още има една голяма битка в себе си, защото той е голяма въпросителна в момента. Може ли Конър да се върне ? Ще успее ли да победи Чандлър ? Мисля, че Макгрегър има една голяма битка. Ако това се случи и той загуби, това ще бъде шестата му поредна загуба или нещо подобно. Неговата звезда в крайна сметка ще избледнее. Или може би не. Ще видим колко голяма звезда наистина е той. Но ако той загуби, време е за мен. Аз съм шефът. Аз съм номер 1. 

Бия се често. Ето до какво се свежда. Конър беше добър в говоренето. Акцентът, изборът на думи. Конър беше страхотен. Що се отнася до представянето му, той имаше няколко добри битки. Но аз съм последователен в това. Приемам много битки. Това е нещо, което винаги съм искал. Нещо такова. Разбира се,  не знаехме, че ще има такова нещо като галавечер в The Sphere, но исках нещо толкова уникално. Това е нещото, което исках.", каза О'Мали.

Ще успее ли О'Мали да надмине Макгрегър по слава ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес