Зареждане

ММА филмът на Ръсел Кроу 'The Beast in Me' си партнира с ONE Championship

ММА филмът на Ръсел Кроу 'The Beast in Me' си партнира с ONE Championship
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 02:00 ч
Предстоящият спортен екшън филм на Ръсел Кроу „The Beast in Me“ обедини сили с ONE Championship.

Филмът с участието на Даниел Макферсън (44) заедно с Кроу разказва историята на бивша ММА звезда, която се завръща в спорта след лична трагедия. Кроу поема ролята на ветеран треньор, ръководейки героя на Макферсън, докато той търси изкупление на арената на ONE Championship.

Продукцията трябва да започне по-късно тази година и да продължи в началото на 2025 година. Impact Arena в Банкок ще служи като ключово място. Събитието на ONE Championship на 24 януари ще бъде представено във филма, улавяйки наелектризиращата атмосфера на истинско ММА състезание.

Участието на ONE се простира отвъд осигуряването на фон за действието. Компанията ще поеме ролята на продуцентски партньор и консултант, предоставяйки своя опит, за да гарантира, че филмът точно описва света на професионалните бойни изкуства.

Чатри Ситьодтонг, харизматичният главен изпълнителен директор и председател на ONE, дори ще се появи във филма като изпълнителен директор. Филмът се продуцира от базираната в САЩ Broken Open Pictures, с Тайлър Аткинс (известен с „Ocean Boy“) на режисьорския стол.

Международните права се управляват от базираната в Лос Анджелис Solution Entertainment Group.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес