Зареждане

Конър Макгрегър поднови тренировки

Конър Макгрегър поднови тренировки
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 02:00 ч
Конър Макгрегър сподели видео от последната си тренировка. Суперзвездата на UFC се върна в залата, след като преди няколко месеца счупи кутрето на крака си. Тази контузия го извади от битката срещу Майкъл Чандлър, която беше гласена за юни в Лас Вегас.

Докато феновете се надяваха да видят подмладен и енергичен Макгрегър, ирландецът изглежда уморен и без обичайния си дух. Макгрегър не е стъпвал в клетката от последната си битка срещу Дъстин Порие през юли 2021 година.

Този мач завърши драматично, след като ирландската звезда си счупи крака. Оттогава той се беше отдал на възстановяване, но вече е готов за битка, която за съжаление не спира да се отлага. Сега Конър се надява да се завърне през декември 2024 г., но много фенове имат своите съмнения.

След като видяха споделените кадри от тренировката, хората започнаха да се чудят дали Макгрегър наистина е готов за завръщане. Той изглежда далеч от форма и това не вдъхва увереност. Дейна Уайт наскоро потвърди, че завръщането на Конър няма да се случи до началото на 2025 година.

По всичко личи, че завръщането на ирландеца отново ще бъде отложено. Неговото старо аз изглежда по-далеч от всякога и дори ако се завърне в началото на 2025 г., остава да видим дали ще може да се справи с нивото на най-добрите в UFC. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес