Зареждане

Компанията за канабис на Майк Тайсън получи голяма финансова инжекция

Компанията за канабис на Майк Тайсън получи голяма финансова инжекция
Публикувано на: Септември 13, 2024 в 02:00 ч
Майк Тайсън, на 58 години и все още легенда, изведнъж има нещо много по-важно в ума си от планираната битка с ютубъра Джейк Пол. Докато тази битка все още е планирана за ноември, Тайсън току-що получи огромна финансова печалба, която може напълно да промени фокуса му.

Въпреки че много хора се надяват двубоят между Майк Тайсън и Джейк Пол да бъде отменен, той все пак е насрочен за 15 ноември. Ако всичко върви по план, боксьорът и ютубъра ще се изправят един срещу друг на стадион AT&T. Но има много хора, които се съмняват дали ще се стигне дотам.

Много от тези съмнения са свързани с възрастта и здравето на Тайсън. В крайна сметка той е на 58, което не е малко, когато се състезаваш на ринга срещу някой като Джейк Пол, който е по-млад. Все пак, дори ако битката не се случи, Тайсън вече може да отпразнува голяма победа, но извън ринга.

Майк получи значителна финансова инжекция за компанията си за канабис "Тайсън 2.0". Основни инвеститори са инвестирали 9 милиона долара в компанията. Това може да накара Тайсън да се съсредоточи върху бизнеса си, вместо да тренира за двубоя в близко бъдеще.

“Тайсън 2.0” не е новa компания, а съществува от известно време. Но както при много стартиращи компании, бяха необходими допълнителни пари, за да може компанията да работи гладко. През април компанията претърпя сериозен неуспех, когато бяха обвинени, че продават "застояла" трева в Калифорния. Това очевидно не е добра реклама, но изглежда, че сега са отново на прав път.

Въпросът сега е дали Майк Тайсън ще раздели вниманието си между бизнеса и подготовката за битката с Джейк Пол ? Той винаги е бил много открит относно употребата на канабис и други наркотици, и дори е казал, че вероятно ще бъде под влияние по време на битката.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес