Зареждане

Майк Тайсън се похвали с гълъбите си

Майк Тайсън се похвали с гълъбите си
Публикувано на: Септември 12, 2024 в 18:00 ч
Майк Тайсън е известен на мнозина като боксовата легенда, която доминираше на ринга, но знаехте ли, че той също изпитва голяма любов към гълъбите и обича да ги вижда как летят ? Във видеото "King of the Air" Тайсън дава поглед върху живота си извън спорта, където се фокусира върху развъждането на южноафрикански гълъби.

Една неочаквана история, която показва, че в този човек има много повече от просто сила на боксовия ринг. Тайсън се занимава с гълъби от десетгодишен. Това, което изглежда като изненадващо хоби за мнозина, е страст за цял живот за него. Във видеото виждаме как той разказва с ентусиазъм за своите гълъби, които са специално отгледани заради уникалното си поведение при летене.

Тайсън обяснява как избира най-добрите птици и след това  ги обучава за състезания. За него не става въпрос само за сила и техника на ринга, но и за прецизността и грацията на неговите птици във въздуха. Гълъбите, които Тайсън гордо показва, идват главно от Южна Африка, една от най-добрите страни в света за гълъби.

Тайсън казва, че внася птици от Южна Африка, Англия и Ирландия, за да се състезава в световното първенство. 

„Тези птици са не само красиви за гледане, но също така печелят награди.“, каза Тайсън.

Това, което прави видеото толкова завладяващо, е как показва една напълно различна страна на Тайсън. Докато в ринга той е известен със своята груба сила и агресия, тук той е нежен и страстен към своите птици. Тайсън не само се грижи за своите птици, но също така има истинска емоционална връзка с тях.

Майк се завръща през ноември, за да се бие с Джейк Пол.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес