Зареждане

UFC боецът Роман Долидзе идва в България за BRAVE Burgas

UFC боецът Роман Долидзе идва в България за BRAVE Burgas
Публикувано на: Август 12, 2024 в 12:53 ч
37-годишният Роман Долидзе ще бъде в корнера на българина Атанас Джамбазов (25-5) в мача му срещу Мохамед Саид Маалем (12-6) в нощта на 24 август. Двубоят между Джамбазов и Маалем е главна среща в първата в страната ни галавечер от световната организация BRAVE, на която Бургас е домакин.

Вижте също: Епична файткарта за BRAVE 86 в Бургас на 24-ти август!

Както е известно помориецът Наско Джамбазов от години живее и тренира в Лас Вегас в залата Xtreme Couture, където помага в подготовката на UFC бойци като Роман Долидзе, Франсис Нгану, Александър Волков, както и на българина Благой Иванов "Багата". Изграденото приятелство между файтърите резонно ще ги доведе до родното черноморие, с изключение на Франсис Нганну, който претърпя тежка семейна драма със загубата на сина си.


Първоначалните планове на бразилеца Рони Маркес да лети до Бургас също се промениха, и той няма да може да присъства на BRAVE 86 в България. Долидзе обаче сменя присъствието му в корнера на Наско, което е важна подкрепа пред погледите на мачмейкърите на BRAVE, UFC и PFL, които ще следят представянето на Джамбазов и Маалем.

Роман Долидзе продължава да е действащ боец на най-голямата и комерсиална елитна ММА организация UFC. Само дни преди грузинецът записа важна победа в октагона по време на UFC 303 над Антъни Смит.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес