Зареждане

Епична файткарта за BRAVE 86 в Бургас на 24-ти август!

Епична файткарта за BRAVE 86 в Бургас на 24-ти август!
Публикувано на: Юли 22, 2024 в 12:54 ч
От BRAVE пуснаха основната файткарта за събитието им в Бургас, която включва 7 високопрофилни ММА битки. Освен тях загатват и за подгряващата файткарта, която повече прилича на основна, тъй като включва имена участвали неведнъж в главни събития.

BRAVE 86 ще се проведе на 24-ти август и ще е първото събитие от европейското турне на престижната ММА организация. То ще се гледа от цял свят, а мачмейкърите на UFC също ще следят събитието за нови таланти. Затова и организираните битки са на толкова високо ниво.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


В главната среща на вечерта ММА ветеранът Атанас Джамбазов (25-5) ще се изправи срещу една от звездите на BRAVE - Мохамед Саид Маалем (12-6) в тежка категория.


Джамбазов е един от ветераните в българския ММА, но от години живее и тренира в Лас Вегас в залата Xtreme Couture, където помага в подготовката на UFC бойци като Франсис Нгану, Александър Волков, както и на българина Благой Иванов "Багата".

Мохамед Маалем има вече 6 битики в BRAVE и е държал титлата на организацията в полутежка категория. Освен това той е бил шампион и на няколко други ММА организации като Lion FC и Desert Force.

В подглавното събитие един от българските топ бойци Живко Стоименов (14-6) влиза в жестока битка с французина Алекс Лохор (24-10).

Стоименов е в разцвета на силите си и е в серия от две поредни победи в ММА, като и двете идват с нокаут. Известен е с атрактивния си и агресивен стил в клетката.

Лохор вече има една победа в BRAVE преди два меесеца, която завърши с нокаут още в първия рунд. Опасният и агресивен стил на игра на "Da Killa Kid" му е осигурявал победи в много престижни турнир като Oktagon MMA и Cage Warriors.


Новообявените битки са Павел Владев (8-1), който излиза срещу германеца Кристиян Мах (8-4). Тази битка се очертава много зрелищна, тъй като стилът на българина е изключително атрактивен - всичките му победи са с приключване. Мах пък идва след серия от два големи успеха, последния от който е в BRAVE, където нивото е изключително високо.

Двойникът и тренировъчен партньор на Хамзат Чимаев - Хамзат Мааев (4-1) ще влезе в клетката в Бургас, за да се изправи срещу Антонио Бушев (3-1).

Вижге също: Хамзат влиза в клетката на BRAVE CF в Бургас срещу Българин!

Мааев тръгна много силно професионалната си ММА кариера с 4 поредни победи, но в последното си участие в BRAVE през декември пътят му към UFC бе пресечен със загуба, която той със сигурност ще иска да не повтаря. С него в България пристига и част от екипа на Махачев, като организаторите от BFA съобщиха, че очакват потвърждение за гостуването и на самия Махачев.

Бушев е в серия от 3 победи и със сигурност ще иска да покаже уменията си пред целия свят и мачмейкърите на чуждии организации и ще даде всичко от себе си за атрактивна биткка.

Преди тях Антон Янчев (2-0) излиза срещу Патриик Крзак (3-1).

Янчев е един от обещаващите състезатели на GF Team и е известен с това, че е тренирал в отбора на Махачев, като го е побеждавал на граплинг. Той е в серия от 2 победи и успех в BRAVE 86 определено ще насочи погледите към него.

Полякът Крзак е в серия от 3 победи, като е изключително атрактивен, тъй като постоянно търси биитката както на земя така и в стойка.


Един от най-обещаващите таланти на българския ММА в момента - Руси Минев (4-1) ще се изправи срещу Христос Циримкос (5-0).

Руси е във върхова форма и за последно се би на Caged Steel 35 през май, където победи шампионът на Грузия, Руслан Болквадзе.

Гръцкият му опонент е непобеден при професионалистите, като има битки както в ММА, така и в граплинга и кикбокса.

Последната битка от основната карта е срещата между Делян Георгиев (5-0) и Байсангур Макаев (5-1).

Делян е един от най-непробиваемите български ММА бойци, с отлична статистика в аматьорския ММА, където както и в борбата, държи множество титли и победи. При професионалистите той е непобеден в серия от 5 победи.

Макаев също е в серия от 5 победи и идва от шведския отбор All Star Training Center, където се готвят бойци като Хамзат Чимаев, Александър Густафсон, Илир Латифи и др.


И от тук започва подгряващите битки, които са по-скоро още една главна файткарта.

Топ бойци като състезателят по сажмбо, бокс с голи ръце и ММА Мариян Димитров (10-3), бившият капитан на националния отбор по кикбокс Атанас Божилов "Накта", възпитаникът на Стоян Саладинов - самбистът Димитър Калчев, ветеранът в ММА и един от най-популярните бойци на българското черноморие Симеон Кючуков (4-1-1) са само част от бойните атлети, които ще влязат в клетката на BRAVE.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.


Тепърва се очаква да разберем и техните противници, но организаторите загатват, че освен главните 7 ще има още 5 други двубоя, които ще бъдат обявени скоро.

Нивото на битките в организацията BRAVE е изключително високо, както е видно и от статистиките на обявените двубои - всички са равностойни, в победни серии и с положителни статистики. Известно е, че UFC привличат атрактивни таланти от BRAVE, като реализация в най-голямата ММА организация в света са намерили бойци на BRAVE като Хамзат Чимаев, Умар Нурмагомедов и настоящия шампион Илия Топурия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес