Зареждане

Хамзат влиза в клетката на BRAVE CF в Бургас срещу Българин!

Хамзат влиза в клетката на BRAVE CF в Бургас срещу Българин!
Публикувано на: Юли 9, 2024 в 13:18 ч
Хамзат Чимаев направи фурор в света на ММА и изглежда, че този феномен продължава да се разраства с появата на Хамзат Мааев. Родом също от Чечня, Мааев притежава забележителен набор от умения, които го превръщат в сила, с която трябва да се съобразяват на бойната арена.

Интригуваща е поразителната прилика, която той има с Чимаев се простира отвъд имената им. Двамата бойци имат и един и същ прякор - "Borz", което на родния им език означава "вълк".
 

Огледален образ


Съществува невероятната прилика между двамата бойци.

От физическия им облик до отличителните им решения за поддържане на тялото - бръснатата глава и брадата на Мааев напълно съвпадат с характерния стил, който носи известният боец от UFC в полусредна и средна категория. Двамата лесно биха могли да бъдат сбъркани с отдавна изгубени братя.


Макар че приликите между Чимаев и Мааев несъмнено са поразителни, от решаващо значение е да се признаят уникалните таланти и постижения на всеки боец. Хамзат Мааев е работил неуморно, за да си проправи път в света на ММА, като е усъвършенствал уменията и техниката си, за да се утвърди като сериозен противник.

Двамата с Чимаев тренират редовно рамо до рамо. В момента Чимаев се възстановява от тежко лечение, докато Мааев е готов да проправя пътя си напред.

Звездата на Хамзат изгря в престижния турнир BRAVE CF, откъдето бе прехвърлен в UFC. Мааев е също в момента в BRAVE и ще участва в 86-тото издание на промоцията, което ще се проведе на 24-ти август в Бургас.

Билетите за BRAVE 86: Burgas са вече в продажба и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.



Негов противник ще е български боец. Кой - очаквайте да разберете съвсем скоро.

За да подкрепи своя съотборник се очаква в морския град по информация на Bulgarian Fighters Agency се очаква да пристигне и самият Хамзат Чимаев, както и отбора на Хабиб Нурмагомедов, които идват с техен боец. Очаквайте скоро повече информация при потвържедение на гостуването на именития UFC боец.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес