Зареждане

Ренан Ферейра хвали Франсис Нгану 'честта' да се бие за 2 милиона

Ренан Ферейра хвали Франсис Нгану 'честта' да се бие за 2 милиона
Публикувано на: Септември 5, 2024 в 10:00 ч
С наближаване на завръщането си в SmartCage през следващия месец, когато ще се бие с бившия неоспорим шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану, бразилската звезда Ренан Ферейра твърди, че за него е "чест" да получи 2 000 000 долара при завръщането си в игра.

Ферейра, който се би по-рано тази година в Рияд, успя да постигне четвъртата си победа с нокаут, отстранявайки бившия шампион на Bellator MMA в тежка категория Райън Бейдър със зашеметяващ финиш в първия рунд на техния супербоен сблъсък - подготвяйки битката си с Франсис Нганну.

Самият той се завръща в състезанията по смесени бойни изкуства за първи път от 2022 г. насам, когато спечели с единодушно решение над Сирил Ган в октагона, Нгану оттогава участва в два изключително изгодни боксови мача с бившите световни шампиони в тежка категория, Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.

Ренан Ферейра "удостоен" с награда и битка с Франсис Нгану

Преди очаквания им мач в пустинята през следващия месец в рамките на PFL (Professional Fighters League) Ферейра заяви, че за него е "чест" да получи толкова изгодно заплащане, за да се изправи срещу камерунския любимец на феновете.

"Чувствам се поласкан от всичко това и това само ме мотивира да ставам все по-добър и да продължавам да показвам кой съм като спортист и да бъда сред най-добрите - и да бъда най-добрият", заяви Ренан Ферейра. "Щастлив съм, че ще бъда там и че ще се бия с Франсис Нгану. Тази повратна точка в кариерата ми е кулминацията на дълъг път на упорита работа и отдаденост. Гордея се с историята, която съм създал с честност, никога не съм потъпквал другите. Това ме прави наистина щастлив."

Споделяйки сцената с бразилеца миналия месец на пресконференцията преди двубоя, за да подготви октомврийския им мач в тежка категория в Саудитска Арабия, Нгану разкри, че ще посвети завръщането си към борбата на покойния си син Кобе, който трагично почина по-рано тази година. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес