Зареждане

Даниел е скептичен за завръщането на Масвидал: Интересуват ли се още феновете от него?

Даниел е скептичен за завръщането на Масвидал: Интересуват ли се още феновете от него?
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 00:00 ч
 Хорхе Масвидал иска да се завърне в UFC, но бившият шампион в две дивизии Даниел Кормие се съмнява, че на този етап той е интересен за феновете.

Американско-кубинският боец Хорхе Масвидал беше прохождащ ММА боец, който се състезаваше в различни промоции като Strikeforce, Bodog и Bellator, преди да подпише с UFC. След като си размени няколко победи и загуби, той намери своя път през 2019 г. и взе два впечатляващи нокаута срещу Бен Аскрен и Дарън Тил плюс победа над Нейт Диас.

Съвсем наскоро Масвидал загуби четири поредни мача в UFC срещу най-добрите в категорията, преди да напусне организацията. Оттогава той прескочи в професионалния бокс и имаше загуба в близък двубой срещу Нейт Диас. Освен това "Gamebred" има свои собствени промоции на ММА боеве, които ръководи.

В неотдавнашно интервю Хорхе Масвидал изтъкна, че смята да се завърне в UFC. Даниел Кормие сподели мнението си по този въпрос. Той заяви:

"Погледнете имената в неговата автобиография. В края на краищата, когато погледнете кариерата като цяло, тя се свежда до една година, в която Хорхе Масвидал ви накара да се заинтересовате от него. И това го превърна в звезда. Но въпросът ми към вас сега е: Все още ли ви пука? Защото именно на това залага той... загуби последните си четири ММА двубоя и загуби боксов мач. Той каза, че ще се върне, ще накълца някого и UFC ще го моли да се бие за шампионска титла...

"Сега не ви ли пука? Както ви беше през 2019 г.? Както ви пукаше, когато той беше в онази невероятна серия, когато се превърна от човек, който беше едва прохождащ, в атракция на главното събитие... той и Камару Усман продадоха куп платени гледания... през 2019 г. той направи нещо, което никога не съм виждал някой да прави в боевете преди... за мен, ако Хорхе Масвидал се върне, трябва да е срещу някой, с който ще спретнат забавен бой...

"Бих го гледал да се бие, абсолютно, но въпросът ми е дали ви пука? Той вече е на 39 години. Най-добрите дни изглежда са зад гърба му, загуби четири поредни мача. в мое отношение вярвам, че с работата, която вършеше извън октагона, промоцията му изглежда се справя добре и бях щастлив да го видя да си тръгне."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес