Зареждане

Полугол Оскар Де ла Оя сипва с големия черпак на Канело Алварес

Полугол Оскар Де ла Оя сипва с големия черпак на Канело Алварес
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 00:00 ч
Оскар де ла Оя наистина се разгръща в каналите си в социалните медии. През последните месеци той даде ясно да се разбере, в случай че някой не е знаел, че в наши дни наистина не харесва Саул "Canelo" Алварес - боксьорът, когото доскоро промотираше.

"И така, остава една седмица до боксовия мач, който никой не е искал, и до събитието на UFC, което всички ще гледат", започна 51-годишният Де Ла Оя. "Канело се бие с Едгар Берланга, още един свръх-скучен мач! Опитват се да продадат PPV за 90 долара и минимум 500 долара на живо? На този етап е просто грабеж да се плаща за поредния неубедителен двубой на Канело, който винаги стига до съдийско решение срещу некачествен съперник."

Де Ла Оя и Алварес се разделиха през 2020 г. след дълго и доходоносно партньорство. Не е известно дали Де Ла Оя все още е огорчен от това. Той обаче няма да присъства на следващия му двубой.


"Всъщност вместо това ще присъствам на събитието на UFC в "Сфера" - потвърди той с усмивка." И така, сега обичам бокса повече от всичко и бих гледал боксови мачове, навсякъде и по всяко време, дори ако става въпрос за обикновен спаринг или двама боклуци се бият на улицата, така че идеята да присъствам на UFC и да подкрепям Дана Уайт вместо Канело, ви казва всичко, което трябва да знаете."


Де Ла Оя работи с Турки Алалшикх и General Entertainment Authority (GEA) по отношение на събитието "Latinos Night" сезон Рияд, което е планирано да се проведе на 16 ноември. Междувременно GEA ще спонсорира събитието на UFC, на което Де Ла Оя планира да присъства.



В случай че все още не сте видели клипа, Де Ла Оя е полугол, освен бейзболна шапка, носена наобратно. Напомпаните му коремни мускули са напълно видими.


"Дана! Нямам търпение да те видя следващата събота, приятелю", продължи Де Ла Оя. "Ти си направи същата операция на коремната област като мен, винаги съм знаел, че искаш да бъдеш като мен, брато. Ще бъде страхотно да се срещна с теб лице в лице".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес