Зареждане

Шон О'Мали прогнозира нокаут: Ще му нацеля брадичката 100%

Шон О'Мали прогнозира нокаут: Ще му нацеля брадичката 100%
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 00:00 ч
На 14 септември Шон О'Мали планира да прибави още един нокаут към биографията си.

След успешната защита на титлата в полутежка категория срещу Марлон "Chito" Вера през март, "Sugar" ще влезе в "Сфера" в Лас Вегас за дългоочаквания сблъсък с най-силния претендент в дивизията Мераб Двалишвили на UFC 306. 

Очаквайки, че Двалишвили ще се опита да си проправи път към победата за световната титла, О'Мали е убеден, че може да използва уменията си на снайперист и да довърши "The Machine" в рамките на дистанцията. 

"Абсолютно", каза О'Мали на Кевин Айоле, когато го попита дали ще намери пролуки в началото на стойката на Двалишвили. "Зависи колко агресивен иска да стане, зависи колко хаотично иска да го направи. Като че ли това е мястото, където намирам моите открития. Там съм снайперист. Всичко опира до това как ще излезе Мераб...

Ако той излезе подивял, ще бъде нокаутиран рано. Ако излезе по-умерен в действията си, ще бъде нокаутиран малко по-късно. Просто зависи от това как ще излезе. Аз ще нацеля брадичката му. Нямам съмнение дали ще ударя Мераб в брадичката няколко пъти. Ако той може да го понесе многократно... Но ще нацеля брадичката му на 100%".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес