Зареждане

Джо Роугън: Франсис Нгану би унищожил Тайсън Фюри в истински бой

Джо Роугън: Франсис Нгану би унищожил Тайсън Фюри в истински бой
Публикувано на: Септември 6, 2024 в 07:57 ч
Коментаторът на UFC Джо Роугън заяви, че ако бившият шампион в тежка категория Франсис Нгану се изправи срещу бившия шампион на WBC по бокс в тежка категория Тайсън Фюри в "истински" двубой, първият би "унищожил" боксовата звезда.

Нгану, бивш неоспорим шампион на UFC в тежка категория, направи дългоочаквания си професионален боксов дебют срещу споменатия Фюри миналото лято в Рияд, Саудитска Арабия - като го принуди да мине цялата дистанция в първото си излизане на ринга.

Дори и да вкара спиращ дъха нокдаун в началото на двубоя, роденият в Бати Нгану се оказа губещия след огромна противоречива загуба с разделено решение на съдийската карта, въпреки че получи похвала след похвала от колегите си бойци и тези от общностите на смесените бойни изкуства и бокса.

Джо Роугън е убеден, че Франсис Нгану ще спре Тайсън Фюри в истински двубой

Потвърждавайки плановете си по-рано този месец евентуално да се бие отново с Фюри в потенциален реванш от сблъсъка им в пустинята, Нгану, който се подготвя за дебюта си през октомври в PFL, вероятно ще се окаже победител, ако се изправи срещу британеца в "истинска" битка според Роган.

"Това е толкова неуважително към човек, който се е издигнал до върха на най-великата организация за бойни спортове в историята", заяви Джо Роугън в своя подкаст The Joe Rogan Experience. Обичам бокса, но всички знаем, че ако Франсис Нгану и Тайсън Фюри се бият - той няма да издържи и един рунд. Подобно на ММА двубой - боксът е спорт, а ММА е спортът на боя".


Бившият шампион на UFC в тежка категория, Нгану, ще се изправи срещу бразилската сила, Ренан Ферейра, в първия си мач за PFL.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес