Зареждане

Франсис Нгану похвали Алекс Перейра: Той е голям, здрав пич

Франсис Нгану похвали Алекс Перейра: Той е голям, здрав пич
Публикувано на: Септември 7, 2024 в 19:00 ч
Бившият шампион на UFC Франсис Нгану похвали настоящата сензация на UFC Алекс Перейра.

Алекс Перейра е един от най-популярните бойци на планетата в момента. Той е световен шампион в две категории, настоящ шампион в лека тежка категория и разкъсва почти всички, които UFC изправя пред него.



Човекът, известен като "Poatan", изгражда забележително наследство за себе си и ще бъде интересно да видим какво ще направи оттук нататък. Друг човек, който знае нещо повече за голямото наследство, е Франсис Нгану, който беше кралят на тежката категория към края на престоя си в UFC.

Неотдавна той седна и разговаря с Джейк Пол, който наскоро даде да се разбере, че иска да се изправи срещу Перейра в боксов мач. Когато беше помолен да изкаже мнението си за бразилеца, Франсис каза следното.


Франсис Нгану похвали Алекс Перейра

"Той е силен, пич, има силни ръце. Искам да кажа, че той е човек с големи размери... Този човек е голям, солиден и е зъл. Върви право към теб и казва: "Ще го изям този човек."

Трудно е да се оспори казаното от Нгану. Алекс Перейра е невероятно опасен, страшен боец, който притежава такава сила и прецизност, че може да ти изгаси светлините за миг. Не, той не е най-опитният шампион в ММА, който някога сме виждали, но не е и нужно да бъде.

Неговото кикбокс минало го е подготвило невероятно добре за пътуването, на което се е отправил през последните няколко години. Той продължава да доказва на света защо е точно толкова добър, колкото всички твърдят, че е, и кой знае, може би амбицията му ще го доведе до преследване на трета световна титла в тежка категория

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес